Fresh cut

Vet du att vi har marknadens bredaste sortiment av sköljda, skurna och förädlade frukter & grönsaker samt färska måltidslösningar? Detta tack vare ett mycket nära samarbete med våra kunder. Vi lyssnar och utvecklar det ni behöver. Idag förser vi marknaden med ca 30 000 ton nyskurna produkter med leveransadress i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

En nordisk marknadsledare

Innovationstakten och kvalitetsmedvetenheten gör oss idag till kategoriledare på marknaden. Fräschören hålls uppe genom att vi idag har en anläggning i Sverige och två i Finland som förser våra kunder snabbt och kontinuerligt med allt de behöver.

Fresh cut

Affärsidén bygger inte på någon speciell hemlighet. Vi bara älskar god, hälsosam mat vilket har gett oss en bred och djup kunskap kring frukt och grönt. Här finns de flesta frukter och grönsaker du kan tänka dig. Samtliga skurna i perfekta storlekar för att täcka alla dina tänkbara behov. Du har också tillgång till olika blandningar av gryner, quinoa, bulgur, nudlar och pasta samt färdigkokta ägg, omelett, potatissallad med mera. Fördelarna med Fresh Cut? Du sparar tid. Smidighet. Och en genomgående hög kvalitet på produkterna.

I affärsområdet Fresh Cut ingår bl a Salico AB, Salico Oy (Finland), Ahlströms Factory samt Mixum AB.