Vad vi gör
Koncernen
Investerare
WE MAKE
healthy
YUMMY

Passion för god
och hälsosam mat

Vår stora passion är god och hälsosam mat. Ambitionen är enkel: Vi ska göra hälsosam mat godare, mer tillgänglig och enklare att konsumera. För alla som älskar bra mat.
8
Antalet länder vi finns i
1500
Medarbetare inom koncernen
5,3
Miljarder i omsättning 2019

vårt showroom

På Lindhagensgatan i Stockholm finns Greenfoods showroom och mötesplats. Här möts Greenfoods anställda och kunder i en kreativ miljö som inspirerar till nätverkande, arbetsglädje och utveckling av innovativa idéer. Allt för att locka till stordåd.

Aktuellt på greenfood

Greenfood signerar åtagande om Science Based Targets

Greenfood tar nästa stora steg i sitt hållbarhetsarbete genom att ansluta sig till Science Based Targets initiative. SBTi är en global standard som hjälper företag sätta klimatmål i linje med vad som krävs för att nå Parisavtalet.

Ultrabekvämt, trendriktigt, grönt och hälsosamt – nya Greenfood Insights samlar insikter om framtidens conveniencemat

Vår tids snabba levnadssätt där allt ska hinnas med gör våra liv mer komplexa. Därför letar konsumenterna efter tidsbesparande alternativ, genvägar och smarta lifehacks i alla delar av deras liv. De är alla vana vid att få det nya WWW: What they want, When they want it, and Wherever they are. För livsmedelsindustrin innebär det steg mot bekvämlighet i alla dess former. I nya Greenfood Insights samlas insikter, spaningar och analyser om framtidens conveniencemat utifrån intervjuer med branschexperter.