WE MAKE
healthy
YUMMY

Passion för god
och hälsosam mat

Vår stora passion är god och hälsosam mat. Ambitionen är enkel: Vi ska göra hälsosam mat godare, mer tillgänglig och enklare att konsumera. För alla som älskar bra mat.
8
Antalet länder vi finns i
1500
Medarbetare inom koncernen
5,3
Miljarder i omsättning 2019

vårt showroom

På Lindhagensgatan i Stockholm finns Greenfoods showroom och mötesplats. Här möts Greenfoods anställda och kunder i en kreativ miljö som inspirerar till nätverkande, arbetsglädje och utveckling av innovativa idéer. Allt för att locka till stordåd.

Aktuellt på greenfood

Greenfood satsar på toppmoderna robotlösningar i nya framtidsanläggningen

Greenfoods 44 000 kvadratmeter stora anläggning står snart redo. När den öppnar ska den tillgodose norra Europas ökade intresse för växtbaserad mat, food-to-go, samt frukt och grönt. För att hantera de växande ordervolymerna har Greenfood investerat i robotlösningar och lagerautomation. Satsningen innebär snabbare hantering av varor, mindre trucktrafik i lokalerna och högre säkerhet.

Greenfood storsatsar på hypermodern bananmognadsanläggning

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods hypermoderna bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg. 12 bananrum som är nio meter höga ska mogna 33 000 lådor bananer i veckan - allt för att Greenfood bättre ska kunna förse människor med hälsosamma alternativ.