WE MAKE
healthy
YUMMY

Passion för god
och hälsosam mat

Vår stora passion är god och hälsosam mat. Ambitionen är enkel: Vi ska göra hälsosam mat godare, mer tillgänglig och enklare att konsumera. För alla som älskar bra mat.
8
Antalet länder vi finns i
1500
Medarbetare inom koncernen
5,3
Miljarder i omsättning 2019

vårt showroom

På Lindhagensgatan i Stockholm finns Greenfoods showroom och mötesplats. Här möts Greenfoods anställda och kunder i en kreativ miljö som inspirerar till nätverkande, arbetsglädje och utveckling av innovativa idéer. Allt för att locka till stordåd.

Aktuellt på greenfood

Greenfood storsatsar på miljösmart odling i städer - kombinerar tech och vertikalodling för att odla så nära konsumenterna som möjligt

Grönsaker som närodlas i vertikalt i stadsmiljö - i slutna vattensystem utan tillgång på sol eller särskilt många kvadratmeter. Greenfood samarbetar med foodtech-startupen Agtira för att skapa framtidens stadsodling. Agtira ska bygga urbana odlingssystem på tio strategiska platser runt om i Sverige. Målet är att tillgodose den växande efterfrågan på hållbar, närproducerad mat - både under sommar och vinter.

Picadeli växlar upp sitt hållbarhetsarbete – ska eliminera 120 ton plast årligen

Foodtechbolaget Picadeli lägger nu fokus på att reducera plast genom ett plastfritt lock till sina salladsskålar, och genom att ta bort engångsdressingsburkarna. Åtgärderna är del av ett långsiktigt hållbarhetsengagemang med målet att fortsätta reducera företagets klimatavtryck. Initiativen syftar också till att inspirera fler företag i livsmedelsbranschen att agera på den skenande klimatkrisen.