Vi SKAPAR digitala lösningar som skapar mervärde för användaren

Det bästa med min tjänst är att jag får vara med i framkant i teknikutvecklingen inom Picadeli och utveckla nya digitala lösningar som skapar mervärde för användaren.

Bill Larsson PicadeliNamn: Bill Larsson
Började inom Greenfood: 2011
Är idag på: Picadeli
Roll: IT and Labs developer
Affärsområde: Picadeli

 

Det bästa med min tjänst är att jag får vara med i framkant i teknikutvecklingen inom Picadeli och utveckla nya digitala lösningar som skapar mervärde för användaren. Jag älskar mina varierande uppgifter som gör att den ena dagen inte är den andra lik och att jag får förtroendet och ansvaret att driva igenom dessa utvecklande uppdrag. Känslan att man fått vara med och bidra till utvecklingen är också det som gör att jag ser fram emot att gå till jobbet varje dag!

Idag har jag till exempel testat nyutvecklad mjukvara och hårdvara, tittat på avancerade salladsdiskärenden för Frankrike och arbetat med IT-lösningen kring en butikskampanj.

Jag är en problemlösare som prioriterar kvalitet och långsiktighet framför nödlösningar.

Jag brinner för att utveckla och lansera något som skapar mervärde för konsument, kund och Picadeli, som lyfter hela vårt koncept till nästa nivå. Där har vi ett antal mycket intressanta projekt på gång…

Bill Larsson
IT and Labs developer, Picadeli