Food solutions

När livet är på turboläge erbjuder vi dig en hjälpande hand. Det spelar ingen roll vart du är på väg eller var du befinner dig. Vi är med dig hela vägen. Färdigskuren frukt, en wrap eller en färdigpackad sallad. Food solutions förser dig med det perfekta erbjudandet som du behöver för att lyckas äta eller laga gott även när tiden är knapp.

Uppfinningsrikedom på bredden och djupet.

Affärsidén bygger inte på någon speciell hemlighet. Vi bara älskar god, hälsosam mat, som sparar tid för våra kunder. Från wraps och sallader, till färdigskuren frukt och grönt, och olika blandningar av gryner. Styrkan är vårt breda sortiment. Med en hög innovationsgrad och den bästa kvaliteten erbjuder Food Solutions dig den perfekta lösningen. Du kan komponera ihop exakt det erbjudande du vill ha. En stund av njutning för dig som behöver god och snabb påfyllning ”on the go” mellan mötena, eller till kocken på en restaurang som vill lägga alla sina kreativa insatser i köket. Hög innovationsgrad. God smak. Hälsosamma egenskaper – Allt detta för att göra det enkelt för våra kunder att spara värdefull tid.

Food solutions

Styrkan är det goda breda sortimentet som är framtaget för att hjälpa dig. Du kan komponera ihop exakt det erbjudande du vill ha för att lyckas. Du kan utgå från att såväl livsmedelsäkerhet som kvalitet granskas i sömmarna av oss. Oavsett om det gäller en mättande lunchsallad eller en färdigskivad, söt vattenmelon efter maten.

I affärsområdet Food Solutions ingår Mixum AB, Salico AB, Salico OY, Ahlströms Factory AB, Snackpoint OY, SSK AB, Wrapsons & Deli AB och Greendeli Sweden AB.