Fruit & Vegetables

Exotiskt och närodlat
samma gång

Vad sägs om marknadens bredaste utbud av frukt, grönsaker, bär, örter och kryddor? Här finns allt du behöver. Välkommen in i din saluhall.

Kliv in i en färgsprakande saluhall där det mesta finns på plats. Hos oss får du uppleva marknadens bredaste utbud av frukt, grönsaker, bär, örter och kryddor från hela världen. Men du hittar också ett spännande sortiment med närodlat och ekologiskt. Ja, här finns hela skalan från prisvärda basprodukter till absolut premiumkvalitet som vi haft äran att leverera till självaste Nobelmiddagen.

Fruit & Vegetables - Vi erbjuder marknadens bredaste utbud av frukt, grönsaker, bär, örter och kryddor.

Eftersom våra kunder är extra noggranna med färskheten lägger vi hög vikt vid att leverera snabbt. Dessutom jobbar vi nära våra odlare och kan nästan alltid hitta exakt det där du söker. Vi har till exempel lokal inköpsverksamhet i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien.

vårt showroom

På Lindhagensgatan i Stockholm finns Greenfoods showroom och mötesplats. Här möts Greenfoods anställda och kunder i en kreativ miljö som inspirerar till nätverkande, arbetsglädje och utveckling av innovativa idéer. Allt för att locka till stordåd.