Vad vi gör
Varumärken
Koncernen

Vi brinner för det vi gör

Koncernens utveckling gör att personerna i koncernen också kan vara med och utvecklas. Häftigt!

Kristin Hansson SalicoNamn: Kristin Hansson
Började inom Greenfood: 2006 
Är idag på: Salico AB
Roll: Produktutvecklingschef
Affärsområde: Fresh Cut

 

I mitt team utvecklar vi produkter, koncept och recept för både storkök och retail. Det innefattar allt från konceptidé, spana trender, leta nya spännande råvaror och leverantörer, ta fram nytt förpackningsmaterial, produktdesign, skapa goda och inbjudande produkter till implementering för storskalig produktion. Allt i samspel med våra kollegor och alla våra kunder.

Det är roligt att gå till jobbet. Faktiskt det roligaste jobbet jag haft!

 

Till exempel hade jag igår heldagsmöte med PMS-gruppen, bestående av representanter från Picadeli, Mixum och Salico. En grupp som har syftet att tillsammans utveckla, förbättra och inspirera varandra i utvecklingsarbetet för Picadelis salladsbar. Vi visade, provsmakade och diskuterade nya kommande produkter samt gick igenom nya förbättringsprojekt och riktlinjer.

Det bästa med Greenfood är att vi är en stor koncern. Det ger ekonomiska muskler samt att vi består av så många kompetenta medarbetare. Vi jobbar som ett team, ställer upp för varandra och vi brinner för det vi gör!

Kristin Hansson
Produktutvecklingschef, Salico AB