Ready to cook

Yes chef!

Hoppa över tidsödande förberedelser och gå direkt till matlagningen. Vi har hjälpt dig med preppen genom att skala, hacka, blanda, koka och mixa de finaste ingredienserna vi kan erbjuda.

Allt är förberett med färdigskuren sallad, salladsmixer, tomater, rotfrukter och frukt. Givetvis sköljt och klart. Eller varför inte gå loss med några smakrika röror? Kanske komplettera med färdigkokta ägg eller lagad pasta och gryn? Väljer du Greenfood så får du automatiskt tillgång till den nordiska marknadens bredaste sortiment av ready-to-cook-produkter. Släpp loss din kreativitet och börja laga direkt.

Ready to Cook - Med färdigskalade och färdighackade produkter slipper du tidsödande förberedelser och kan gå direkt till matlagningenInom Ready to Cook finns varumärkena: SallaCarte, Bröderna Franzén och Ahlgood.

vårt showroom

På Lindhagensgatan i Stockholm finns Greenfoods showroom och mötesplats. Här möts Greenfoods anställda och kunder i en kreativ miljö som inspirerar till nätverkande, arbetsglädje och utveckling av innovativa idéer. Allt för att locka till stordåd.