Ready to eat & heat

Ibland är livet i turboläge.
Se till att äta bra då.

Det här är hälsosam energi. En stund av njutning för dig som behöver enkel och snabb påfyllning. Det kan vara en matig wrap, en frisk fruktsallad, en grönsaksjuice innan mötet eller en bit lasagne från delidisken efter träningen.

Det finns ingen anledning att slarva med maten även när du är på språng. Här finns hälsosamma, goda alternativ som du kan äta direkt eller värma när det behövs. Kanske en baguette, wrap eller smoothie till frukost? Lite paj, lasagne eller matig sallad till lunch eller middag? Och däremellan en fruktsallad eller en vitaminsprudlande juice.

Food solutions - en låda med smarta lösningar för mat när man är på språng

Det breda sortimentet gör att du kan skräddarsy en meny för just dig och dina behov. Och för dig som t ex har ett café eller en delikatessdisk finns också riktigt fina monteringsprodukter – så att du kan skapa bra mat snabbt, enkelt och med hög säkerhet.

Inom Ready to Eat & Heat finns varumärkena: Green Deli, Wrapson, Daily Greens och Mästerkockarna.

vårt showroom

På Lindhagensgatan i Stockholm finns Greenfoods showroom och mötesplats. Här möts Greenfoods anställda och kunder i en kreativ miljö som inspirerar till nätverkande, arbetsglädje och utveckling av innovativa idéer. Allt för att locka till stordåd.