Salad bars

Sallad på dina villkor

Vilken är världens godaste sallad? Förmodligen den som du mixar helt själv. Tänk dig en välfylld salladsbar med självplocksmekanik. Den skapar mer trafik i butiken och är ett trevligt tillskott i konsumentens lunch- och middagsplaner.

Det handlar om en salladsbar där du som konsument själv plockar ihop det som ska ligga i skålen. Du väljer e-x-a-k-t hur mycket du vill ha av varje ingrediens för att göra just din perfekta sallad. En skopa libanesisk quinoasallad? Några bitar tacokyckling? Lite Mojo Rojo bönröra? Be our guest! När du är nöjd väger du din salladskål och betalar per vikt. Så enkelt är det.

Salad bars - bygg din egen sallad med dina utvalda favoriter från våra kylda salladsbarer

Idag hittar du våra salladsbarer i Sverige, Danmark, Finland, Estland, Tyskland och Frankrike. Bredden i sortimentet är stor och du har ständigt nya ingredienser att välja mellan. Och du kan vara säker på att du får hälsosamma och goda produkter – Greenfood har trots allt över 50 års erfarenhet av frukt och grönt. Det ligger i vårt DNA, så att säga.

Inom Salad Bars ingår varumärket Picadeli.

vårt showroom

På Lindhagensgatan i Stockholm finns Greenfoods showroom och mötesplats. Här möts Greenfoods anställda och kunder i en kreativ miljö som inspirerar till nätverkande, arbetsglädje och utveckling av innovativa idéer. Allt för att locka till stordåd.