Picadeli

Tänk dig en värld där snabbmat är raka motsatsen till skräpmat. Det är vår vision. Där alla ska ges möjlighet att enkelt kunna välja att äta gott och hälsosamt.

En värld där snabbmat är motsatsen till skräpmat

Det började 2009 med en salladsbar i en liten stad i Västsverige. Idén var egentligen enkel; att förändra människors sätt att köpa sallad. Vi vill ödmjukt påstå att vår idé var genial och det geniala finns i det enkla. Vi försöker alltid att förenkla för våra kunder och göra det lätt för konsumenten att kunna plocka en god sallad. 

img

Vi vill att alla ska kunna äta hälsosamt även om tiden är knapp och vi ska se till att det ska bli verklighet. Tänk dig: Över 100 smakrika och spännande salladsingredienser att välja på. På några minuter mixar du din alldeles egna sallad, med just dina favoritingredienser. Picadelis salladsbarer finner du i din matvarubutik, i din servicebutik eller på en bensinstation. Dessutom finns vi inte bara i Sverige utan i totalt 6 länder i Europa; Sverige, Frankrike, Finland, Danmark, Tyskland och Estland. 

'09
Året Picadeli startades
1750
Antalet butiker med Picadelis salladsbar
6
Länder finns Picadeli i

SALLADSDISKEN "ARCTIC"

Vi bestämde oss tidigt för att utmana och göra det ingen tidigare gjort. Därför har vi idag utvecklat och patenterat en helt egen högteknologisk salladsdisk. Bland annat är den utrustad med ett säkerhetssystem som meddelar när en produkt ska bytas, den stämmer av så att rätt temperatur hålls samt lagrar all data för spårbarhet etc.
Du kan känna dig helt trygg med att vi alltid har fräscha ingredienser i vår nya salladsdisk, den som vi valt att kalla för "Arctic".