en kärleksaffär

Vi fullkomligen älskar hälsosam mat. Att göra den godare. Enklare. Bättre. Mer prisvärd. Och att kunna sprida den över hela världen. Det är den passionen som driver oss på Greenfood.

Greenfood - händer som håller i ett rött äpple och formar ett hjärta.

Besatta av en godare värld.

Som du säkert märkt handlar vår stora passion om hälsosam mat. Ambitionen är enkel: Vi ska göra hälsosam mat godare, mer tillgänglig och enklare att konsumera. För dig, för konsumenten, för alla som älskar bra mat.

Från ax till limpa. Eller linssallad.

Passionen har gjort oss på Greenfood till en av Nordens ledande livsmedelskoncerner inom hälsosam mat. Du ska veta att vi är med i hela livsmedelskedjan – från odling, förädling och leverans till ögonblicket då konsumenten stoppar maten i sin mun och till den viktiga analysen efteråt: vad kan vi förbättra?

Vilken mat är du sugen på?

Du har tillgång till ett dignande skafferi genom våra tre affärsområden Picadeli, Food Solutions och Fresh Produce. Och tittar du närmare i skafferiet hittar du spännande varumärken som Picadeli, Daily Greens, SallaCarte och Greendeli. I ryggen har du den samlade kunskapen från våra drygt 1500 medarbetare i 8 länder och musklerna från en koncern som 2019 omsatte 5,3 mdkr.

Flicka som håller en skål med nyskuren färsk frukt

Vår vision

En värld där alla ska kunna välja en hälsosammare livsstil genom att vi bidrar till att göra sund mat lättillgänglig.

Vår affärsidé

Inspirera till ett hälsosammare samhälle genom att koppla samman människor med prisvärd, god och hälsosam mat.

Kärnvärden

Utmanande

Vi ska påverka de stora massorna genom att ifrågasätta och utmana samhällets, våra kunders och våra egna förutfattade meningar kring snabbmat, hur man bedriver bra affärer och hur goda samarbeten kan se ut.

Enkla

Varje sekund räknas. Och genom att göra livet enklare får du ut fler av de där dyrbara sekunderna som du kan lägga på saker som verkligen betyder något. Vilken är då vår hemliga ingrediens för att kunna bidra till just enkelhet? Svaret är att vi försöker omge oss med nyfikna, uppfinningsrika och schyssta människor.

Tillgängliga

Vi är med dig var du än är, vem du än är. Vi är med dig genom att göra hälsosam mat mer bekväm. Genom att göra all sorts data mer lättillgänglig. Genom att göra dig mer flexibel. Och det gynnar alla i kedjan, varje dag i veckan.